26 December 2015

Salak Denai Chalet Yan Kedah

SALAK DENAI CHALET terletak di kaki Gunung Jerai berhampiran PUSAT PERANGINAN TITI HAYUN DAN BATU HAMPAR. Setiap chalet mempunyai satu kolam. Kolam-kolam ini hanya boleh digunakan oleh penyewa chalet berkenaan sahaja. Sewa dikenakan mengikut harga chalet tanpa mengira berapa ramai yang datang.



Harga Bilik


Salak Denai Chalet mempunyai 4 Jenis bilik dan 2 jenis Dorm seperti berikut:

A. Chalet Siti Aminah

  • 1/2 hari RM70
  • 1 Hari RM100
  • 1 bilik
  • 1 katil queen
  • Tempat BBQ
  • Kolam Mandi



B. Chalet Siti Fatimah

  • 1/2 hari RM70
  • 1 Hari RM100
  • 1 bilik
  • 1 katil queen
  • Tempat BBQ
  • Kolam Mandi



C. Chalet Siti Khadijah

  • 1/2 hari RM200
  • 1 Hari RM300
  • 2 bilik Aircond
  • 2 katil queen
  • 3 tilam single tambahan
  • 3 bilik air
  • Ruang tamu, TV, dapur, peti sejuk & cerek elektrik
  • Tempat BBQ
  • Kolam Mandi (Dewasa & Kanak-kanak)



D. Chalet Siti Aisyah

  • 1/2 hari RM200
  • 1 Hari RM300
  • 2 bilik Aircond
  • 2 katil queen
  • 3 tilam single tambahan
  • 4 bilik air
  • Ruang tamu, TV, dapur, peti sejuk & cerek elektrik
  • Tempat BBQ
  • Kolam Mandi (Dewasa & Kanak-kanak)



E. Chalet Siti Safiyyah

  • 1/2 hari RM200
  • 1 Hari RM300
  • 2 bilik Aircond
  • 2 katil queen
  • 3 tilam single tambahan
  • 3 bilik air
  • TV, dapur, peti sejuk & cerek elektrik
  • Tempat BBQ
  • Kolam Mandi (Dewasa & Kanak-kanak)



F. Dorm Hassan

  • 1/2 hari atau 1 hari 1 malam RM80
  • 4 katil queen size
  • Kapasiti 8 orang (Tiada had maksimum, terpulang kepada pelanggan)
  • 1 Bilik air
  • Hanya disewakan kepada penyewa chalet sebagai bilik tidur tambahan


G. Dorm Husain

  • 1/2 hari atau 1 hari 1 malam RM60
  • 2 katil single size
  • 2 katil queen size
  • Kapasiti 6 orang (Tiada had maksimum, terpulang kepada pelanggan)
  • 1 Bilik air
  • Hanya disewakan kepada penyewa chalet sebagai bilik tidur tambahan


* 1/2 dari 10 pagi - 5 petang
* 1 hari 1 malam checkin jam 7 petang, checkout jam 5 petang

Facebook
https://www.facebook.com/SALAK-DENAI-CHALET-117871971566661/

Contact No
012-537 6151

Jika terdapat sebarang pertanyan sila kemukakan di ruangan komen dibawah.

10 comments

muhammad shamil bin zabidi delete 7/1/17 5:12 AM

Kol asyik x berangkat ... Whatsapps tak berbalas ... Harap dapat tingkatkan servis perkhidmatan ... Kalau orang jauh mesti nak tahu dulu ada kosong atau tak ... Huhu

Travel Agent delete 7/1/17 5:59 PM

Berdasarkan pengalaman penyewa sebelum ini, owner lambat reply. Samada bilik dah penuh atau line telefon tak berapa elok. Teruskan hubungi mungkin ada rezeki anda. Kalau anda bukan seorang penyabar boleh abaikan terus Salak Denai Chalet dalam kalender percutian anda!

Sy dh call seminggu n dh msg tp masih x terjawab mcm mna yer nk contact or ada no lain?

Travel Agent delete 26/1/17 6:04 PM

Jika tiada feedback maknanya bukan rezeki anda untuk menginap di Salak Denai Chalet.

Mambang tanah delete 29/1/17 9:48 PM

Mcm bagus sngt salak denai dia... kena viral boikot ni ajar sikit... mcm tu cara berurusan dgn customer... kaya sngt dah kot....

Yessss saya sokong 100% kritikan semua saya dah 2minggu xkan tak reti nak cari cara lain kot?????tak logik lansung kami bercakap sbb kami suka salak denai tlg ambil pandangan ni dgn keras jgn buat bodoh jaaaaaa plzzzz laaaa bnyak cara lain lagi jgn bagi bribu2 alasan ok plzzzzzzzx

bagaimana saya nak booking ya...

bagaimana saya nak booking ya...

Sila hubungi 012-537 6151


EmoticonEmoticon